منتديات عيال المملكه
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
منتديات عيال المملكه

منتديات عـيـال المملكه يرحب بكم منتدى الابداع وخاص لعيال المملكه
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخولفراخ كنتاكى-طريقة عمل Awt46860mh6فراخ كنتاكى-طريقة عمل Awt_468_60

 

للطلب راجع الاداره

صور


 

 فراخ كنتاكى-طريقة عمل

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
فيصل الكاسر
مؤسس الموقع
مؤسس الموقع
فيصل الكاسر


عدد المساهمات : 59
نقاط : 3877
تاريخ التسجيل : 15/01/2011
العمر : 35
الموقع : البيت والله

فراخ كنتاكى-طريقة عمل Empty
مُساهمةموضوع: فراخ كنتاكى-طريقة عمل   فراخ كنتاكى-طريقة عمل Icon_minitimeالخميس يناير 20, 2011 12:56 pm

فراخ كنتاكى-طريقة عمل فراخ كنتاكى


المقادير :
-فرخة وتقطع على 12 قطعة بعد تنظيفها
-معلقة كبيرة سماء( دى توابل يتجاب من عند العطار ومتوفرة)
-مغلقة بهارات
-1/2 كوب ماء بصل
-3 ملاعق خل
-معلقة كبيرة كسبرة ناعمة
-2 ليمونة
-ملح - فلفل
- 4بيضات
-2 كوب دقيق ذرة ( ده غير الدقيق العادى)
- دقيق عادى

الطريقة:

اجيب الفرخة واغرز فيها السكينة فى جميع جوانبها

-بعد كده تحطى الكسبرة الناعمة+ماء اليصل+البهارات +الليمون+الخل+الملح+الفلفل فى اناء

وتخلطيهم جيدا وبعدين تحطى الفراخ وتقلبيها فى الخليط جيدا وتوضع فى الثلاجة من باليل ( تقريبا 12 ساعة قبل الطهى )

- تانى يو م بقى اجيب دقيق الذرة واحط عيه ملح وفلفل واجيب البيض واضربه واضع بردو عليه ملح وفلفل


تجيبى الفراخ من التلاجة وتحطيها فى الدقيق العادى اولا وبعدين البيض واخيرا تحطيها فى دقيق الذرة ( علة فكرة دقيق الذرة هو اللى بيخليها مقرمشة )


وتحمر فى زيت غزير مغلى جيدا على نار عالية ( اول ما تنزلى الفراخ لازم تكون النار عالية وبعد كده توطيها حتى تستوى )

هتاخد تقريبا 1/2 ساعة على نار هادية


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
فراخ كنتاكى-طريقة عمل
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» شخصيتهم من طريقة مصافحتهم

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات عيال المملكه :: المنتديات الإجتماعية :: منتدى بيت حواء-
انتقل الى: